از تقلید تا تثبیت در شعر :
✍️ از تقلید تا تثبیت در شعر :
🔰🔰
✅ تقلید, در ابتدا و در شروع هر هنری هست, اصولن هر "شاعری " در ابتدا "مقلد" یک یا چند شاعر هم عصر یا قبل از خود است .
🔙 اصولن شروع هر هنری با تقلید همراه است . خواه آن هنر شعر باشد یا رمان نویسی , خواه نقاشی باشد یا معماری و یا هر هنر دیگری ...
🔙 مهم این است که بعد از آن که مقلد خوبی بودیم و چم و خم شعر دستمان آمد و در دوران مقلد بودن با بافتار و ساختار شعر آشنا شدیم, همه ی تلاشمان را بکنیم تا از زیر سایه ی دیگران خارج بشویم . باید تلاش کنیم که خودمان باشیم . باید تلاش کنیم که سایه مان از خودمان باشد . نه از دیگران, باید در زیر سایه ی خودمان رشد کنیم و به بالندگی برسیم, زیرا هر فردی دارای جهانبینی فردی خودش هست. عمق و بعد نگرش ها و احساسات و ادراکات همه افراد یکسان نیست. تیپ های شخصیتی افراد هم با هم یکی نبستند. سطح آگاهی افراد, جنسیت, باورمندی های مذهبی, محیط زیست, عرف ها و رسومات و غیره و ذالک افراد به یک شکل نمی باشند . ما در جهان متغیرها زندگی می کنیم, جهانی که بر آن نسبیت حاکم است . هرگاه توانستیم از چرخه ی تقلید خارج شویم و بر مبنای جهانبینی خودمان قدم و قلم بزنیم, در چنین مرحله ای هست که تولد خودمان را به عنوان یک شاعر می توانیم جشن بگیریم .
☑️ سهراب از صدای پای آب به بعد متولد می شود .
☑️ فروغ از تولدی دیگر .
✳️ هرگاه مقلدی توانست خودش را از زیر سایه ی سنگین "تقلید " بیرون بکشد و به مرحله ای قدم بگذارد که بتواندخودش را , و جهان بینی خودش را, و باورهای خودش را , و رضایت ها و عدم رضایت های خودش را و حب و بغض های خودش را بسراید 🔙 آن وقت است که باید به دنیای ادبیات, ظهور یک شاعر را مژده داد..
- ۹۷/۰۷/۱۰